A Szóládi Református Gyülekezet honlapja
"Tanítson minket útjaira, hogy ösvényein járjunk!" (Mik 4,2)


HÍREK

Szóládi Református Gyülekezet

Google Pagerank, SEO tools
Imakérések


Kérjük együtt az Urat testi és lelki gyógyulásért!

Segítsen bennünket útkeresésünkben, adjunk hálát féltő szeretetéért!Istenem segíts minden problémámon, adj tisztulást és békét!Drága Úrjézus tudom nem érdemlem hogy szeress és vigyázz rám de tudom hogy szeretsz és mellettem vagy. Te látod Uram, hogy mennyi mindent elvesztettünk, de azt tudom, hogy azért van mert jobbat akarsz adni mindenből. Kérlek téged bocsáss meg és mentsél meg minden bajtól mert szükségem van Rád és visszatérek Hozzád.Mennyei Atyám gyógyítsd meg az apukám anyajegyeit áldd meg a messzeségben élő testvéremet és az ő munkahelyét őrizd meg minndentől. ÁmenAtyám áldd meg szüleimet és testvéreimet és adjál az Öcsémnek munkahelyet hogy szüleimnek ne kelljen annyit dolgozniuk áldd meg őket anyagilag és áldjál meg Atyám hogy a pénzem be tudjam osztani légy a segítségem. Ámen.Mennyei Atyám oldozz fel innen átok es megkötözöttségtőlUram kérlek áldd meg a tanulásunkat és segíts minket, hogy mindkettőnk vizsgája sikerüljön. ÁmenMennyei Atyám, minden nap hálát adok Neked a kisbabáért, akit hozzánk küldtél. Áldd meg kérlek a családunkat, hogy támogatni tudjuk testi-leki fejlődését és adj neki hosszú, boldog életet. Köszönöm. ÁmenKérek mindenkit imádkozon a családi életem javulásáért, mert már nagyon bele fáradtam és a gyerekeim egészségéért és a jövőjükért persze hogy anyagilag is tudjunk segíteni.Mennyei édes Atyám áldalak és magasztallak jöjj az életünkben áldd meg a szüleimet és a testvéreimet és adjál nekünk békét és kerüljön meg az ami elveszett kérlek.Kérek mindenkit imádkozzon a családi életem javulásáért és hogy a férjem mondjon le az alkohol fogyasztásáról,és a gyermekeim egészségéért és jövőjéért a munkahelyeinkért.Kérlek imádkozzatok velem együtt, mert eddig csak az én imám kevésnek bizonyult. Elhagyott a párom, miután megtudta, hogy az oly sokat várt kisbabánk megfogant. Már 25 hetes kismama vagyok, s még mindig nincs mellettünk. Nagyon szeretném a gyerekünket családban felnevelni. Köszönettel, egy aggódó anya!Kérlek Atyám a Te csodálatos gyógyulásodat az apukám anyajegyeire és áldd meg az öcsémet és a barátnőjét a döntésükről és adj munkahelyet! ÁmenAtyám az Úr Jézus nevében kérlek áldd meg a pénzemet, hogy be tudjam osztani és ne kelljen kölcsönt kérnem.
Jöjj a családomba és lakozz itt velünk! ÁmenA Jézus nevében kérlek Atyám áldd meg Jutkáékat, adjál nekünk békét és szeretetet, tölts be a te szent lelkeddel, legyen meg a te akaratod, ámen.Istenem kérlek add meg nekem a legcsodálatosabb dolgot az anyaság örömét, és kérlek, add hogy most elment Nagyikám lelke megpihenjen nálad !Kérlek Drága jó Istenem! Segítsd meg az én drága testvérkémet, és add, hogy 9 hónap múlva egészséges, életvidám, gyönyörű kisbabája szülessen! Könyörgöm! Könyörgöm!Kérek mindenkit imádkozzon a megromlott házaságom helyrehozásáért és hogy a férjem mondjon le az alkohol fogyasztásáról és legyünk én és a kislányok a legfontosabbak.Kérem segítsenek, hogy meg tudjam oldani a családom anyagi gondjait!Kérek imát a bátyámért és a feleségéért, hogy a házasságuk rendbe jöjjön. Amen. Dicsértessék a Jézus Krisztus. Köszönöm. ÁgiHitem erős felébredéséért!Anyagi helyzetünk rendbe jöttéért. Köszönöm.Testvéreim imádkozzatok értem, hogy a bejárónői munkakörbe fel vegyenek. Már voltam meg hallgatáson. Anyagi javulásomért is.Kérlek benneteket imádkozzatok kis unokámért Annáért, aki kényszeres mozgásban szenved, hogy meggyógyuljon.Uram köszönöm, hogy meghallgattad imáimat és a testvéreméknek lehetőséget adsz arra, hogy ennyi idő után teljesüljön szívük vágya. Kérlek vígasztald meg az édesanyát, aki lemondani kényszerül gyermekéről. ÁmenKEDVES TESTVÉREIM! Imádkozzanak a megromlott családi életért, az egymásnak való megbocsátásért, a drága Jó ISTEN segítségéért, hogy világosodjon meg a tudatunk, ne engedjünk az ördögi befolyásnak, tudjunk küzdeni ellene, és a családi melegség térjen vissza a mi kis otthonunkba, és a Jóisten ne engedje, hogy látott es láthatlan ellenségek ártani tudjanak nekünk. Kérem imádkozzanak érettünk !Imádkozzunk egyakaraton, hogy küldje az Úr a segitőtársam akit elkészitett számomra, szívem kívánsága szerint! Köszönöm. ÁgnesKérek minden igaz hívő társamat, imádkozzunk azokért, akik a nagy banki teher miatt a házukat veszítették el vagy ez vár rájuk!Kérek Uram, segítsd meg magyar népedet,hogy újra virágozzon és nyugalomban éljen, kis országában!
Ámen
SzilviaÉdes Istenem segítsél meg, hogy minden nehézségen amit az élet tartogat át tudjak jutni és boldognak és kiegyensúlyozottnak lenni ebben a parázna világban, hűséges akarok maradni a családomért és mindenkit kérek aki tud mondjon el miérettunk egy imát ! Szeretettel gondolok minden emberre aki áldoz nekünk egy percet az életéből!Imát kérek súlyos vérmérgezésben és tüdőgyulladásban szenvedő unokanővérem gyógyulásáért, és férjem állásinterjúinak sikeréért!Imát szeretnék kérni érettségiző kislányomért , hogy az Úr Isten és az Úr Jézus legyenek vele a vizsgákon és sikeres eredményt érjen el és tisztítsa ki az Atya az eszét és szerencse kísérje minden lépését, mert egy elkeseredett gyerek, aki szenved az apja hűtlenkedéséért, és aki rongálja, utálja veri édesanyját mert házasságon kívüli kapcsolatban leli élete örömét, nem a családja a legfontosabb, hanem egy másik nő, aki csak felülteti, csábítja és nem veszi észre, hogy csak a családot tönkre akarja tenni, ezért fordulok bizalommal mindenkihez, aki elolvassa kérésemet, imádkozzon miérettünk! Ha Isten velünk, kicsoda ellenünk!Taníts meg engem a TE akaratodat teljesítenem.
LEGYEN MEG A TE AKARATOD!Könyörgök Uram az ifjúság ébredéséért! Nagy szükségük van az élő hitű fiatalokra nem csak a gyülekezeteknek, de nemzetünknek is. De könyörgöm, Uram a férfiak ébredéséért is! Esdve kérlek, támassz hitet kegyelmedből minél több férfiban, hogy erős oszlopai lehessenek családjaiknak, nemzetünknek! Könyörülj rajtunk, Uram szüntelenül megújuló kegyelmeddel! AmenIMÁDKOZZATOK CZ. JÁNOSÉRT AKI MÉG MINDIG SOKAT JELENT SZÁMOMRA, KÜLDJE AZ ÚR, MERT MEGÍGÉRTE, HOGY AMIT IMÁDSÁGAINKBAN KÉRÜNK MEGVAN NEKÜNK. ISTEN ÁLDJON BENNETEKET.
(ÁGNES)Kérlek Uram, segíts meggyógyítani Marikát, nem tudom kezelni ezt az információt, amit a betegségéről megtudtam, sajnálom őt, de úgy érzem, nem tudok segíteni. Kérlek, tégy meg mindent Érte és az érdekében!
ÁmenIstenem, kérlek segíts munkahelyet találni, illetve olyan tevékenységeket, melyekből fedezni tudom életvitelemet, hiteleim költségeit.
Segíts abban is, hogy író váljon belőlem, méghozzá olyan író, akinek kiadják a könyvét. Segíts, hogy a kiadókban, a szerkesztőségekben felismerjék a tehetségemet és lehetőséget kapjak a munkára, a bizonyításra, a felfelé törésre.
Segíts abban is, hogy munkámmal sok ember sorsára legyek áldásos hatással.
És abban is, hogy mindig egészséges maradjak, mindig építő gondolataim legyenek, a jót sugározzam és hogy végre kölcsönös szerelemben éljek.
Köszönöm, hogy megtartottál, hogy talpraállítottál, amikor már nem volt remény.
Köszönöm, hogy mindig gondoskodsz rólam, és az utolsó pillanatban mindig minden megoldódik.
Kérlek, könnyíts egy kicsit a lelkemen, a félelmeimen, a szorongásaimon, és segíts önmagamnak is bebizonyítani, hogy érek valamit és hasznos tagja vagyok a társadalomnak.
Kérlek továbbá minden itt imádkozó Testvér kérésének meghallgatására. Köszönöm. ÁmenDrága jó Uram! Segíts a bátyámon, aki beteg, adj neki gyógyulást. Hallgass meg!!Uram, kérlek, Szentlelkeddel áldd meg, töltsd be a pünkösdkor konfirmáló fiatalokat, hogy egészen a te szeretetedre hangolódjon az életük! ÁMENUram kérlek gyógyítsd meg a szemem lecsökkent látását, amit semmilyen orvosi beavatkozással nem lehet megjavítani! Jézusom kérlek segíts, hogy a kapcsolatom a volt férjemmel teljesen megjavuljon és újra egy családban élhessünk! Köszönöm: IlonaImádkozunk eggyütt IVETTÉRT, akvel szeretnék minél hamarabb találkozni!!! Illetve hogy a nem törődömség, újra kölcsönös törődéssé váljon!! ( üdv.: Gábor)
Kérem segítsék imájukkal a gyógyító Isten felszabadítását, hogy P. Magdolna barátnőm felépüljön súlyos, 16 hónapja tartó betegségéből, aminek következtében bénán, sokszor lélegezető gépen fekszik egy miskolci kórház intenzív osztályán. Imádkozzunk, hogy legyen hite, ne adja fel, és bízzon a mihamarabbi gyógyulásban. ÉvaKérlek Téged Istenem nyisd fel férjem szemét, hogy egészségileg is helyrejöjjön és meggyógyuljon. Kérem a gyülekezetet imádkozzon érte. Hála az Úrnak és Jézus Krisztusnak. ÁmenDrága Istenem! Kérlek segíts munkahelyet találnom. Segítsd meg az imakérő segítségre szoruló embereket akik a maguk nyomorúságában is képesek másokért imádkozni. ÁmenAz imakérésnek, közbenjáró imának hatalmas ereje van. Ezért köszönöm nektek, hogy imádkoztatok családomért ami meghallgatásra talált. Kérem az URAT, hogy hasonló csodákat vigyen végbe a TI életetekben is. ÁMENDRÁGA ISTENEM! KÖSZÖNÖM, HOGY IMÁM MEGHALLGATÁSRA TALÁLT. IMÁDKOZOM AZOKÉRT AKIK SZINTÉN HOZZÁD FOHÁSZKODNAK, SEGÍTSD MEG ŐKET IS ÁMEN.Édes Istenem, aki Jézus által segítettél rajtunk, kérlek segíts hogy az én asszonylányomnak sok szenvedés után a negyedik lombikbébi beültetését áldás kísérje általad. Tudom Uram, hogy csak te segíthetsz rajta. A hite is elgyengült már. De kérlek Téged segítsd meg őt, áldd meg gyermekkel, hogy boldog legyen, s Isten szeretetére és hálájára nevelhesse őt. Istenem én csak egy esdeklő anya vagyok, kérlek hallgasd meg imámat Jézus által. Ámen. Aki imádkozik érte, Isten szeretete legyen vele.Áldott legyen az Úr, és azok az eszközei, akik által ez a honlap elérhető. Áldott legyen mindenki aki szerkeszti, aki munkájával gazdagítja mindazon lelkeket akik olvassák a honlapot. Áldás, békesség Krisztustól, a mi Urunktól. Hálás köszönettel és testvéri szeretettel: MarikaDrága Istenem! Imádkozom a családom lelki, testi és szellemi egészségéért! Bocsásd meg a mi vétkeinket!Kedves Hitközösség!
Kérlek Benneteket, hogy hordozzátok imáitokban Veronika lányomat, aki elfordult az Úrtól. Reménykedem abban, hogy mielőbb visszatalál az egyetelen helyes útra anélkül, hogy egy megrázó esemény fordítaná vissza. Veronikáért és családjáért (6 éves kislányáért és férjéért) kérem imáitokat. Áldja meg az úr mindazokat, akik értünk, helyettünk is közbenjárnak imáik által.
Testvéri szeretettel: Erzsébet (anya, nagyanya)Kérlek benneteket imádkozzatok beteg D. Jánosért. Köszönöm.Kérek mindenkit aki hívő keresztény ember, hogy csendesen mondjon egy imát beteg édesapámért, aki egyedül nem birkózik meg betegségével. Kérlek benneteket imádkozzatok D. János testvérünkért, Köszönöm.Imádkozzunk, hogy adjon az ÚrJézus egészséget, megértést, békességet mindnyájunknak. Kérem, hogy segítsen abban, hogy ne kelljen megműteni, mert vannak még csodák! Köszönöm!Kérlek, imádkozzatok két fantasztikus fiatalért: Annáért és Jánosért!Áldásokat és békességet adjon az Úr nektek!
Nem kérést hanem az Isten egyik csodálatos beavatkozását szeretném veletek megosztani.
Eddig négy vetélése volt a feleségemnek pedig mindketten nagyon szeretnénk nagy családot. Egyetlen egy fiúnk született, akit nagy becsben tartunk, mint Isten ajándékát. Csakhogy egy napon ő is megbetegedett és napokig harminckilenc-negyven fokos láz gyötörte, nem is tudtunk aludni, mert féltettük, mint egyetlenegyet. A mentő csak hajnaltájban jött érte és a feleségem is rosszul lett az aggódástól. Szóba sem jöhetett tehát az, hogy a nejem kísérje el a fiúnkat a mentővel, de tudom mindent megtett volna ő is azért, hogy bejöhessen. Bementünk a kórházba, ahol is sok orvos vizsgálta és sok nővér tüsténkedett körülöttünk. Néztem az orvosokat és láttam hogy, kerülik a tekintetemet, úgyhogy felötlött bennem egy rémült gondolat, nagy lehet a baj! Otthon a nejem is orvoshoz kényszerült mert gyomortáji panaszai léptek föl, őt az orvosi rendelőből szállították kórházba mert vakbél műtétet kellet rajta végrehajtani. Még a mentőből telefonált rám hogy, mi van velünk!? Sem jót, sem rosszat nem tudtam neki mondani hiszen akkor még én sem tudtam egyebet annál, hogy a Dávid lázas és zihál folyamatosan és nincs magánál. Napközben tehát amikor vizitelni jöttek a kórterembe az orvosok és alaposan megvizsgálták a fiamat végre feltehettem a kérdéseimet: mi van a Dáviddal, mire számíthatunk? A válasz nem nyugtatott meg, továbbra sem nézett rám, egyik orvos sem és a fejüket ingatva csak ezt mondta az egyikük - Apuka, mi mindent megteszünk, de semmi jót sem mondhatunk önnek. Ezt az állapotot egy R.S nevü vírus és a tüdőgyulladás okozza. Azzal kimentek és én ottmaradtam a fiammal egyedül. Infúziót kötöttek rá és behoztak egy lélegeztető gépet azzal hogyha szükség lesz rá akkor gyorsan be tudják majd üzemelni a gépet. Az ujjára is rácsippentettek egy érzékelőt, ami azonnal egy riasztó szirénát kapcsolt be ha a gyerek véroxigénszintje kritikus mértékre csőkkent. Három napig csak ültem az ágy mellett a széken és hol a kezét fogtam, hol simogattam miközben folyamatosan imádkoztam érte. -Atyám, az Úr Jézus nevében kérlek gyógyitsd meg a Dávidot, ne engedd hogy a korai halál elvihesse... ! A sziréna sokszor megszakította az imádkozást és ilyenkor két orvos és az összes nővérke futva jött a folyosón, azonnal körülvették és hol injekciót adtak neki hol meg csak nézték a légzését ami ki is hagyott és éjjelente én magam is fölvettem és megráztam amikor hosszú ideig nem vett levegőt! Közben a feleségemet is megműtötték és jelzett a korházból, hogy már hazakérte magát, én pedig beszámoltam neki a mi helyzetünkről. A negyedik nap reggelén észrevettem, hogy a riasztó sziréna már három órája meg sem szólalt. Fölkeltem a székről és abbahagyva a könyörgést csandessen a Dávid arca fölé hajólva halgattam a légzését. Tisztán és folyamatosan lélegzett, kihagyás és erőlködésmentesen. Visszaültem és azonnal megértettem, hogy meg fog gyógyulni. Egy óra elteltével már kinyitotta a szemét is és rám nézett. Lázas csillogás már nem volt a szemében, arcán sem kékség, sem betegség nem látszott. - Apa, éhes vagyok - Óóóóóóóóóó..... a legszebb szavak voltak, amit az elmúlt napok után csak elképzelni tudtam. - Köszönöm Istenem, köszönöm Istenem...... . töltöttem neki egy pohár narancslevet és közben törölgetni kellett a szemeimet, mert nem láttam a könnyektől. Később a reggeli vizitnél már az orvosok is mosolyogtak, sokáig nézegették és kiírtak egy nagy halom vizsgálatot a számára. Minden eredmény bíztató volt de még a hét végéig benntartottak minket. Az utolsó napon egy kisebb csoport jött látogatóba. Magas barna hölgy nyitott ajtót és rám köszönt -Jóreggelt!- mögötte pedig néhány fehér ruhás fiatal jött be a szobába, mindegyik csak bólintott felém. Volt köztük szinesbőrű és mongol is. Körbevették a gyerek ágyát és a magas hölgy angolul beszélt hozzájuk. Azok bólogattak nagyokat és kézről-kézre adták a Dávid kórlapját. Pár perc után elindult a csoport kifelé és én megfogtam a magas hölgy kezét, - Elnézést, mi volt ez?- Rámnézett miközben mosolygott - Hallotam a kollegámtól hogy van itt egy kisfiú aki olyan betegségből gyógyult meg amiből még senki előtte, úgyhogy elhoztam az egyetemről a tanítványaimat, hogy láthassuk. Másnap mi is hazamehettünk és amikor otthon végigolvastam a Dávid zárójelentését a sok latin kifejezés után ez szerepelt benne: gyógyulásának oka: ismeretlen. Otthon mindent részletessen elmondtam a feleségemnek akinek még mindíg feküdnie kellett a seb miatt űgyhogy őt már mi ketten ápoltuk. Azóta a Dávid már tíz éves lett és még néhány betegségen átesett, de egy sem volt olyan súlyos mint ez, iskolába jár és szorgalmasan tanul, nagyon szeret élni!
Üdvözlettel Kovács Csaba Tárnokról.Bocsásd meg a mi vétkeinket és tiszta szívet adj nékünk ámen.Imádkozzunk a fiatal házasokért, hogy megmaradjanak egymás mellett tisztán, szeretetben, szerelemben és az Úrban.Uram, kérlek áldd meg a testvérem házasságát gyermekkel és segítsd meg, hogy találjon állást magának. Vigyázz a férjemre kérlek és gyógyítsd meg őt, és segíts meg minket, hogy a szüleink még sokáig velünk lehessenek egészségben ezen a földön. Áldd meg a munkámat és bocsásd meg kérlek a bűneinket. ÁmenImádkozom azért, hogy a gyülekezetünk megelevenedjen. ÁmenImádkozzatok Cz.Jánosért, hogy megtérjen és megértsem az Úr akaratát vele kapcsolatban. Isten áldjon benneteket. (Ági)Kedves testvérek!
Imát szeretnék kérni kétszeres kézmosásomra.
Ez abban mutatkozik meg, hogy szellemi fertőzést érzek embereken és tárgyakon.
Ha ilyet megérzek, akkor állandóan mosom a kezemet.
Ez általában leginkább szenteltvízzel történik.
Ezeket, a szenvedéseimet, (mert nagyon sokat szenvedek ez végett) felajánlom a tisztítótűzben szenvedő lelkekért, hogy minél előbb kiszabadulhassanak a tisztítótűzből vagy azokért, akiken a szellemi fertőzöttséget megérzem.
Nagyon sok imát kértem már erre, de az ima hatására sem múlt el a kézmosásom.
Több papnak is említettem, volt olyan, aki azt mondta, hogy menjek el orvoshoz.
Elmentem orvoshoz, sőt bent is feküdtem, szedem a gyógyszert körülbelül másfél éve, de még mindig nem múlott el a kényszeres kézmosásom.
Kérlek benneteket, hogy imádkozzatok erre a szándékra, hogy ha ez a Jóisten akarata, akkor adjon hozzá erőt, hogy elbírjam viselni.
De ha nem az Ő akarata, akkor vegye el tőlem ezt a keresztet!
Én egy gyakorló katolikus vallású asszony vagyok.
Kérlek, imádkozzatok értem!
Imáitokat előre is köszönöm.
Az Úr áldjon meg benneteket!Kérlek titeket drága testvéreim, hogy imádkozzatok az édesanyámért, mert erős gyulladás van a szervezetében és allergia jött ki rajta a gyógyszerektől de Istennél van gyógyulás és hiszem, hogy az Úr meg gyógyítja, köszönöm mindenkinek!Kedves Testvérek!
Nagyon szépen kérek mindenkit, akinek lehetősége van, imádkozzon velem egy nagyon beteg barátomért. Hiszem ha többen imádkozunk, Isten segítségével meggyógyulhat.
Isten áldjon meg mindenkit.Uram Atyám, jövök eléd, és alázatos szívvel kérlek Téged! Adj erőt, kitartást és bölcsességet ahhoz, hogy barátom tudja bátorítani és segíteni feleségét a nehéz napokban, ami vár rájuk! Felesége súlyos gyógyíthatalan beteg... Kérlek, mutasd meg nekik a hozzád vezető utat, hogy ne a keserűség, hanem a Te dicsőséged vezesse át a keskeny kapun! És segítsd az orvosok kezét abban is, hogy a lehető legenyhébb fájdalommal kezeljék a betegségét! Köszönöm! Ámen.Imádkozzunk, hogy ne legyen beteg senki a családban és gyógyítson meg minden embert az Úr és a hitünkben erősítsen meg bennünket! Szeressük Istenünket! ÁMENKérek Mindenkit, hogy imádkozzon kisfiam gyógyulásáért, aki daganatos betegségben szenved.Kérem imádkozzanak értem, hogy megértsem mi az Úr akarata a jelenlegi barátommal. Köszönöm. Isten áldjon benneteket.Úr Jézus jöjj a mi életünkbe és a mi házunka.Kérem imádkozzanak velem egy nagyon jó barátom testi, lelki gyógyulásáért, aki most nagyon beteg. Istennél minden lehetséges.
Isten áldjon mindenkit az imáiért.Testvéreim! Kérlek benneteket, hogy imádkozzatok testvérünk 87 éves édesanyjának gyógyulásáért, aki tegnap féloldalára lebénult.

Isten képes csodákat tenni, gyógyítani, csak benne bízhatunk.
Köszönöm! Áldás Rátok! ErikaIma beteg gyermekekért

Uram, kérlek hallgasd meg imám,
Nyisd meg kérlek szíved,
S fordítsd reám orcád.
Tekints le kérlek a szenvedőkre,
És ne rejtsd magad el előlük,
Adj gyógyírt megsebzett szívükre.
Mert Nélküled az Élet Sivár pusztaság,
üresség,
Nem nyújthat Reményt más,
Csak Te, s a Szeretet,
Mely belőled fakad,
Mint a Föld és mint az Ég.

Ne hagyd kérlek Uram,
Hogy szenvedjen a gyermek,
S ne hagyd Uram azt,
Hogy a keserűség,
s bánat Betöltse a szíveket.
Add Uram, hogy életünket
Vezérelje a Szeretet,
Add, hogy Fiad szent fénye Betöltse életünket.
S mielőtt még imám bevégzem,

Istenem el kell mondanom:
Nagyon szeretlek Téged!
ÁmenImádkozzunk családomért, egészséget és boldogságot kérek az Úr Jézustól és, hogy kislányom érettségi vizsgája sikeres legyen.ÉDES ISTENEM KÉRLEK SZABADÍTS MEG A GONOSZ GONDOLATOKTÓL, GYÓGYÍTS MEG ÉS ÁLDD MEG AZ ÉLETÜNKET!Imádkozunk a családom egészségéért és a kislányom vizsgáinak sikereiért!Imádkozzunk egy erős hitért!Hinni taníts Uram, remélni taníts.Kérem imádkozzanak értem, hogy megértsem mi az Úr akarata a jelenlegi barátommal. És jó tanulmányi eredmenyért. Az Úr áldjon benneteket gazdagon !A férjem és a testvérem megtéréséért, édesanyám gyógyulásásért, és magamnak szeretetért kérek imatámogatást. Köszönöm. Isten Áldjon meg gazdagon!Imádkozzunk egy bizonyos érettségiző diák felkészüléséért és pályaválasztásáért!Imádkozzunk Cz.J.ért, aki még mindig nagyon fontos számomra és akit nagyon szeretek, hogy beépüljön a gyülekezet közösségébe!Imádkozzunk hogy, gyermekeim és mi szülők legyünk még közelebb Jézushoz. Egészségünk legyen és anyagi helyzeteink jöjjenek rendbe. Ámen.Egy homoszexuális fiú megtéréséért imádkozzunk! Köszönöm!
Imádkozzunk gyermekeink tervezett esküvőjükért! Kérjük együtt Isten áldását közös életükre!GYÖNYÖRKÖDJÉL AZ ÚRBAN ÉS MEGADJA NEKED, SZÍVED KÉRÉSÉT. HAGYJAD AZ ÚRRA A TE UTADAT ÉS BÍZZÁL BENNE, MAJD Ő TELJESÍTI.MAGASZTALJÁTOK AZ URAT, HÍVJÁTOK SEGÍTSÉGÜL AZ Ő NEVÉT, HIRDESSÉTEK A NÉPEK KÖZÖTT AZ Ő CSELEKEDETEIT!ÉN URAM ISTENEM BENNED BÍZOM, OLTALMAZZ MEG ENGEM MINDEN ÜLDÖZŐMTŐL ÉS SZABADÍTS MEG ENGEM!Kérem szeretettel mindazokat, akik tudnak szeretni imádkozzanak egy 37 éves férfi testvéremért, aki súlyos beteg, köszönöm. Az Úr áldása legyen önökön.ÉDES ISTENEM KÉRLEK ERŐSÍTS MEG, OLYAN KÉTSÉGEK KÖZÖTT ÉLEK. URAM, AZT TUDOM, HOGY TE NAGYON SZERETSZ! NE HAGY MAGAMRA, KÉRLEK MENTS MEG A GONOSZ EMBEREKTÖL!KÉREK MINDENKIT, AKI EZT OLVASSA, IMÁDKOZZUNK EGY TESTVÉREMÉRT, AKI ORVOSILAG GYÓGYÍTHATATLAN, DE ISTENNEL MINDEN LEHETSÉGES!Kérek mindenkit, aki ezt olvassa, imádkozzon két és fél éves húgomért, aki daganatos betegséggel harcol! (2008.01.28.)Imádkozzunk gyülekezetünk hittanosaiért, konfirmandusaiért, valamint családjaikért, hogy gyülekezetünkben élő hitre ébredjenek!Imádkozzunk az ifjúsági csoport tagjaiért, hogy egyre inkább beépüljenek a gyülekezet közösségébe!
www.szoladi.shp.hu

Honlapkészítés